Over de studio

In 2014 werd Studio Elvis opgericht door grafisch vormgever Jochum de Jong. Al meer dan tien jaar werkzaam als grafisch vormgever. Ooit gestart als stagiair bij ontwerpbureau Sinot Branding & Design en daar gegroeid tot vaste waarde binnen het design team. Het bureau in Eemnes (www.sinot.com) kende opdrachtgevers als NS, ABN Amro, Holland Casino en Gemeente Utrecht waarvoor diverse (re)branding trajecten zijn ontwikkeld.

In 2013 kwam de overgestap naar de ‘klanten-kant’; de marketingafdeling van NH Hotel Group (www.nh-hotels.com). Ook voor deze werkgever werden in korte tijd veel merken ge(her)positioneerd (zoals NH Collection) en diverse restaurantconcepten ontwikkeld (zoals Restaurant Vermeer, Atlantic Beach, Bar The Tailor en The White Room). Rond die tijd kwamen er ook diverse bedrijven met de vraag om hulp bij het ontwikkelen van hun merkidentiteit, zoals Smallsteps Kinderopvang, R&A Sports & Swimming en iVention Lab Automation.

Deze opdrachtgevers leidde uiteindelijk tot het ontstaan van Studio Elvis. Een ontwerpbureau dat beschikt over creatieve, typografische en communicatieve kwaliteiten en altijd met een pragmatische instelling.

De studio is zeer ervaren met het ontwikkelen van huisstijlen en het ontwerpen van diverse communicatiemiddelen voor uw bedrijf. Maar daarnaast kan Studio Elvis u ook adviseren in uitnodigingen voor bruiloften of promotiemateriaal voor evenementen. Ook voor geboortekaartjes bent u bij Studio Elvis aan het juiste adres.

‘Samen met u streven naar het beste resultaat’ is het motto, niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren, verenigingen of stichtingen.
Het in een vroeg stadium betrekken van de opdrachtgever en luisteren naar zijn of haar wensen, werpt uiteindelijk de vruchten af waar beide partijen trots op kunnen zijn.